Over ons, een introductie

De naam JPPCustoms is ontstaan doordat wij al jaren custom motoren en tegenwoordig zelfs een auto bouwen voor eigen gebruik. Als we een bike gebouwd had moest er altijd na een jaar of drie/vier weer wat nieuws komen.

Alles is mogelijk, van high neck choppers tot gechopte kevers.

Hierdoor zijn er in de afgelopen jaren al meerdere motoren, mini bikes en zelfs een Jack Daniels thema brommer gebouwd. Het leek ons leuk om al deze creaties te linken aan een naam en zo is JPPCustoms ontstaan.

Door dat deze creaties zoveel aandacht kregen kregen wij steeds vaker de vraag of wij deze producten ook voor andere mensen konden maken, we zagen dat er veel interesse was in onze creaties dus hebben wij hier voor een web winkel opzet!

Wij zijn van mening dat we deze hobby kunnen omzetten in een bedrijf. Op deze manier kunnen we de custom bouwers / rijders in Europa voorzien van speciale custom parts. Door de vele creaties die van mijn ouwe heer zijn hand zijn gekomen (en later de creaties van ons samen) is de naam JPPCustoms een bekend begrip binnen Nederland en Belgie. Daarom zal het bedrijf deze naam dragen en staan voor een goede kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.

Tijdens de bouw van de eerste bikes  werd er wel eens wat werk uitbesteed. Maar in de loop van de jaren is er veel kennis opgedaan van de verschillende technieken om custom bikes te bouwen. Het doel was dan ook om alles zelf te kunnen doen. Zo hebben we veel specialistisch werk onszelf aangeleerd zoals custom parts, special paint, en nog veel meer.

Hoe onderscheid JPPCustoms zich van de reguliere custom bouwer.

JPPCustoms heeft in het verleden verschillende bikes gebouwd. Onze passie ligt bij Harley Davidson, maar wij leveren ook custom parts voor andere motoren. Zo is het laatste project een Triumph, deze is gebouwd in een casino thema. De grootste schok voor het Harley rijdend Nederland was wel de Kaaskoppen bike. Dit was nou niet echt een motor voor de doorsnee Harley rijder, het was dan ook de bedoeling om de Harley wereld te shockeren. Helaas is dit niet echt gelukt we hebben tot nu toe maar 1 negetieve reactie gekregen. De rest vond het prachtig!! Maar niet zo prachig dat er een opdracht uit gekomen is om nog meer HD’s dit uiterlijk te geven

Inmiddels zijn wij voorzien van de meeste machines voor vele doeleinden, we zijn vooral erg druk met onze nieuwe CNC frees waardoor wij veel maatwerk kunnen leveren voor klanten met een korte levertijd!

Bedankt voor het bezoeken van onze webshop!

JPPcustoms