Custom Chrome

 

Custom Chrome onderdelen bestellen bij JPPCustoms

Custom Chrome levert veel onderdelen op het gebied van Harley Davidson, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat deze onderdelen niet kunnen worden gebruikt bij andere projecten!

JPPCustoms is al enige tijd official dealer van het merk Custom Chrome en gebruiken we zelf ook regelmatig onderdelen van Custom Chrome

Zo gebruiken wij momenteel spatborden van Custom Chrome en passen we deze aan voor onze Top Chop kever!

Je kan bij ons snel een prijsopgave aanvragen voor Custom Chrome onderdelen naast de producten die wij op voorraad hebben! Dus heb je iets in de catalogus gezien waarvan je de prijs en/of levertijd wilt weten kun je deze aanvragen via het contact formulier op deze website!

Hoe werkt dit?

Je kan de Custom Chrome online catalogus online bekijken door hier onder op de catalogus te klikken of deze link te volgen.

Vervolgens zoek je het product waarin je bent geïnteresseerd en noteer je het nummer van Custom Chrome welke naast het product wordt vermeld of in de tabellen daar onder! Het nummer is meestal een 6 cijferige code.

Ga naar ons contact formulier en vermeld daar dat het een prijsaanvraag betreft voor Custom Chrome inclusief het product nummer van Custom Chrome met de aantallen.

>Ga hier direct door naar het contact formulier

 
 
 
 

Deze pagina wordt momenteel aangevuld!

Je kan hier in een zeer korte tijd meer informatie vinden over deze categorie!